Om mig

Mit navn er Louise Rosager. Jeg er 22 år og født og opvokset i en lille landsby på Sydfyn. Her har der altid været højt til loftet og plads til at kunne fordybe sig kreativt.
Jeg faldt for keramikken i en ret tidlig alder. Da jeg var omkring 8 år, startede jeg til keramik i vores naboby, mens de andre begyndte at spille fodbold. Jeg droppede ud af 1.G i 2017 for at tage på højskole. På højskolen kunne jeg være mig selv. Jeg kunne spejle mig i andre kreative sjæle, der ligesom jeg har et behov for at være helt opslugt i den kreative verden.
Efter højskolen tog jeg en HF, som jeg dimitterede fra sidste sommer. Gymnasiet er og bliver nok aldrig mig. Jeg tror, at vi er en håndfuld mennesker, der på papiret er egnet til gymnasiet, men i virkeligheden har et behov for at have et frirum, sådan som keramikken er det for mig, hvor der er plads til at fordybe sig og lege.

Jeg er et enormt nysgerrigt og tålmodigt menneske, og jeg tror at det er 2 egenskaber, der er gode at have, når man arbejder med kunst og design.
Tankerne bag mine produkter er, at man skal kunne se, at de er formet med hænderne. Det skal se lidt “hjemmelavet” og specielt ud, ellers kan man lige så godt gå ned i en butik og købe en masseproduceret kop.
Jeg bestræber mig altid på at lave noget, der er funktionelt, men samtidigt helt vildt finurligt og unikt.
De ting, jeg laver, er 100 procent unikke, forskellige, og hjemmelavet fra gang til gang. På en del af i mine ting kan man endda se mine fingeraftryk, der ifølge nogen nok ikke skulle have været der, men i virkeligheden ikke gør noget.
For mig handler det om, at hvis man hele tiden skal perfektionere alle sine ting, så bliver det ikke sjovt i længden. Hvis jeg går ind og fjerner mine fingeraftryk, så ryger charmen, og mine ting bliver upersonlige og kedelige.
Min inspiration kommer fra farver og former - og de tendenser jeg møder på min vej.