Oprindeligt er jeg født og opvokset på Sydfyn, men nu er jeg bosat i København, og har mit lille værksted på Amager. 

Siden jeg var lille, har jeg været fascineret af ler. Jeg startede til keramik i vores naboby, da mine venner startede til fodbold. Kreativiteten har altid fyldt enormt meget i mit liv. Jeg har altid elsket at tegne, male, indrette, sy, strikke osv. 

Keramik er dog det, som jeg altid er faldet tilbage til hver gang. Jeg har altid elsket håndværket og processerne med ler, men det er først her, hvor jeg er blevet ældre, at jeg for alvor er dykket ned i faget. I dag er jeg så priviligeret, at jeg har fået gjort min passion til mit arbejde. 

Tankerne bag mine produkter er, at man skal kunne se, at de er formet med hænderne. 

Det har hele tiden været vigtigt for mig, at mine ting er personlige og specielle. 

Jeg bestræber mig altid på at lave noget, der er funktionelt, men samtidigt helt vildt finurligt og unikt. På en del af i mine ting kan man endda se mine fingeraftryk. Ifølge nogen skulle de nok fjernes, men for mig gør det mit keramik endnu mere personligt og særligt. 

For mig handler det om, at hvis man hele tiden skal perfektionere alle sine ting, så bliver det ikke sjovt i længden. Hvis jeg går ind, og fjerner mine fingeraftryk, så synes jeg at charmen ryger - og så kan man lige så godt gå ned og købe en masseproduceret kop. 

Følg med på Instagram